Afslanken

 

 

Via een persoonlijk gesprek gaan we na wat de problematiek is en het doel van het afslanken. Het is niet de bedoeling om een crash dieet samen te stellen maar een stappenplan op te stellen die tot doel heeft een gezondere levensstijl aan te nemen en meer energie in het leven te geven.

 

Het is de dag van vandaag niet evident om de juiste manier te vinden om op een gezonde manier af te slanken, laat staan al de verleidingen en het enorme aanbod aan gesuikerde producten,  snelle maaltijden en de vele “lekkernijen” die op ons afkomen.

Ook zien wij vaak misleidende reclame  die ons zogezegde gezonde (light ?) alternatieve aanbieden maar die ons vaak nog meer slecht dan goed doen.

 

Via een individuele begeleiding sta ik achter jou om die omschakeling in jou voedingspatroon te realiseren en sta jou bij met de nodige adviezen.

 

Motivatie is een belangrijk gegeven hier en ik ben graag jou coach om jou op stap te zetten naar een gezonder en slanker iemand met meer energie en levensvreugde in het leven.