Kundalini Yoga

Saren Swinnen

Saren Swinnen
0486 48 64 94
saren@ruimtevoorbezieling.be

 

Yoga maakt verbinding!

Fysiek: Je bekken wordt meer soepel, je ruggengraat wordt meer beweeglijk,… Binnen kundalini yoga  zijn er heel wat kriya’s (kriya= vaste reeks van houdingen)

Mentaal: Je wordt er meer ontspannen en helder door in je hoofd (we werken met meditatie, mantra, focus, ademhaling,..)

Je komt dichter bij je kern, wat wezenlijk is (er is veel aandacht voor het navelpunt en de kracht daar te bevorderen en de verbinding met je hart centrum)

Vanuit kundalini yoga zijn er specifieke sets voor verschillende klachten: depressie, angst, burn-out,…

Je kan yoga doen ter aanvulling van een bestaand therapie, als onderdeel van gesprekstherapie of gewoon in de vorm van een wekelijkse yogales.

Kundalini yoga ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd is een hele oude traditie die van leraar op leraar werd doorgegeven. Tot Yogi Bhajan in de jaren zestig besloot deze yoga vorm naar het westen te brengen. Hij zag dat er heftige tijden waren en wou deze vorm delen om hoofd te bieden aan de uitdagingen van meer informatie, meer stress,… Het wordt ook de “householder” yoga genoemd. Je hebt veel eenvoudige sets die je op korte tijd terug meer vitaal doen voelen. Handig in drukke tijden. We laden ons op aan eeuwenoude wijsheden en ervaren er de helende kracht van. Het is de yoga van de ervaring, veel beter dan het uit te leggen is het ervaren en er zelf over oordelen! Voor mezelf en zovele anderen is kundalini yoga een schatkist om zachtheid en kracht, zijn en doen met mekaar te verbinden en meer vanuit je hart te leven.

Happiness is your birthright. Live it!
Yogi Bhajan

Wanneer

  • woensdag ochtend reeks: 9u00-10u15 in Yavanna Wijgmaal
  • vanaf sept 2019 op donderdag 20u15-21u30 in CEL

Niet in de schoolvakanties!

Prijs

Je betaalt 15 euro voor een losse les. Volg je de lessenreeks, dan krijg je 20% korting. Aansluiten kan op elk moment, het resterende lesgeld van de reeks wordt gerekend aan 12€ per les.

Locatie

  • Yavanna – Pastoor Bellonstraat 3, 3018 Leuven (Wijgmaal)
  • CEL – Gemeentestraat 227, 3010 Kessel-Lo

 Inschrijven

 

Copyright © 2022