Vroedvrouwenteam Bolle Buik

Patty Docx, Johanne Boon, Isabel Mahieu, Tinneke Wittockx

Over ons

Bolle Buik is een vroedvrouwenpraktijk met meer dan 25 jaar ervaring in de thuiszorg. Wij beschouwen de vrouw als autonoom individu en moedigen haar aan om te vertrouwen op haar eigen kracht en intuïtie. We werken samen vanuit de visie dat zwangerschap en geboorte normale processen zijn in het leven van een vrouw.

De basis van onze zorg vertrekt van het ‘woman- centered en family-centered care’ model. We hebben veel aandacht voor de autonomie van de vrouw, haar keuzes en haar rechten. We besteden veel tijd en zorg aan het behouden van het normale in de zwangerschap met aandacht voor extra noden als zwangerschap of geboorte toch anders verlopen dan verwacht en waarbij samenwerking met andere disciplines cruciaal is.

Het allerbelangrijkste voor ons is dat jij positief terug kijkt op jouw zwangerschap, bevalling en kraambed. Dat betekent dat wij er echt zijn voor jou. Het is geen probleem als je een keer extra wil langskomen of belt bij bezorgdheid. We horen graag jouw wensen en ideeën om zo begeleiding en zorg op maat te kunnen geven.

Wij hebben ook het ‘good practice logo‘ behaald. Dit is het erkende kwaliteitslogo dat we gekregen hebben van de Vlaamse Beroepsorganisatie van Vroedvrouwen